| Pirma radijo laida su Leighton Meester | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 4:51 am | |
| Ateina, pasidaro kavos ir atsisėdusi į savo kėdę prie stalo, migrafono ir kitų aparatūrų laukia Leighton. |
|
| |
Nina Dobrev You will always have a special place in my heart
Pranešimų skaičius : 792 Join date : 2011-01-03
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 4:54 am | |
| Ateina straksėdama labai laiminga, pamato Jess ir stipriai apkabina. Išsiverda sau kavos ir drimba į savo kėdę. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 4:56 am | |
| Atsigeria kavos. -Na tai pasiruošusi?,-paklausia ir paduoda jai ausines |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 4:59 am | |
| Linkteli, pasiima ausines ir gurkšteli kavos. Prisipurškia ant jos grietinėlės ir užsideda ausines.
(atrašyk į barą)
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 5:02 am | |
| Užsideda ausines ir paspaudžia tiesioginio eterio mygtuką. -Sveiki radijo klausytojai.Su jumis visai šviežiai iškepta radijo laida "About us" ir aš Jessica Szohr, o kitoj pusėj mūsų stalo sėdi garsioji šio miestelio įkūrėja Leighton Meester.Tai Leighton pasakok kaip tau sekasi? |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 5:09 am | |
| Šypteli ir klausosi, ką ji pasakoja. Gurkšteli kavos ir tuo tarpu nulaižo grietinėlę. Išgirdusi klausimą, padeda puodelį ir nulaižo lūpas. - Sveiki, mieli klausytojai ir mano fanai, man malonu būti šitoje laidoje. Man kol kas sekasi kaip sviestu tepta, net nežinau kodėl, gal dėl to, kad mano nuostabioji sesė esi tu?- išsišiepia.
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 5:11 am | |
| -Smagu girdėti apie save,-nusijuokia -Tai sakyk kaip tavo akimis atrodo.Ar pasiteisino tavo noras įkurti miestelį?,-atsigeria kavos |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 6:48 am | |
| - Tai, kad būtinai reik apie tave kalbėt, ypač tavo laidoj,- nusijuokia. - Taip, būtent.
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:02 am | |
| -Ar sunku būti štai tokio gan nemažo miesto valdytoja?,-nusijuokia iš paskutinio žodžio, nes jis skamba kaip valytoja |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:04 am | |
| Jai pačiai pasigirsta valytoja. - Tau atrodo, kad aš miestą valau?- susirauko ir nusijuokia.
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:05 am | |
| -Sakiau val-DY-toja,-suskiemenuoja ir nusijuokia |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:07 am | |
| - Man pasigirdo valytoja,- nusijuokia. - Na, nėra jau sunku, nes ne viena valdau, o su Blake. O šiaip nėra labai jau ką valdyt, turiu laiko linksmintis arba šopintis,- šypteli. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:12 am | |
| -Dabar pakalbėkim apie meiles.Tai ar yra vaikinas kuriam priklauso tavo širdis?,-nusišypso ir atsigeria kavos |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:14 am | |
| - Kol kas dar ne, nes neskubu, nors.... šiek tiek paskubėjau ir spėjau įsimylėt kai ką,- nusijuokia. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:18 am | |
| -Ir kas tas kai kas?,-nusijuokia |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:22 am | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:27 am | |
| -Viskas aišku,-nusijuokia -Tai sakyk kokie vėjai tave išgynė iš Viskonsino?,-atsigeria kavos |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:36 am | |
| - Ten oro sąlygos man buvo per blogos, nenorėjau didelės kaitros, nes tai būtų per blogai mano baltai odai,- nusijuokia. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:38 am | |
| -Nesi tokia jau ir balta,-nusijuokia
|
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:43 am | |
| - Esu,- liūdnai tarsteli. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:48 am | |
| -Nesiginčyk aš geriau žinau,-nusijuokia -Ką dar pabaigai norėtum pasakyti mūsų klausytojams? |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:52 am | |
| - Pala, pala, čia jau pabaiga? Nee, taip neįdomu,- shake'ina. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 7:55 am | |
| -Na mūsų laidai yra skirtas laiko limitas ir jis jau eina į pabaigą,-nusijuokia |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 8:02 am | |
| - Aišku, gaila, bet norėčiau pridurti, kad - kas norit, eikit į mano miestelio koncertų salę, ten vyksta party, plačiau tai : tema : seksualūs bitchai ir bitchės, o aprangos kodas - vulgarus. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester Pir. 01 10, 2011 8:06 am | |
| -Taigi klausytojai girdėjot ką liepė miesto valdytoja?,-nusijuokia -Ačiū tau Leighton, kad nepasididžiavai ir atėjai, o jums mielieji noriu padėkoti, kad klausote mūsų radijo laidos "About us".Su jumis buvo Jessica Szohr.Iki susitikimo kitą kartą,-paspaudžia mygtuką ir eteris išsijungia, nusiima ausine -Na tai kaip?,-paklausia ir išgeria paskutinį gurkšnį kavos |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Pirma radijo laida su Leighton Meester | |
| |
|
| |
| Pirma radijo laida su Leighton Meester | |
|